Van, hogy akik a legerősebbnek látszanak kívül, azok a leggyengébbek belül.

2012. április 14., szombat

Reggeli bejegyzés.

Szép reggelt az idetévedőknek! Ma csak ilyen reggeli pizsiben író Nikolt kaptok !
Több témát hoztam nektek mára. Kezdjünk is bele!

I.

Jövőhéten könyvmolyok lepik el a Millenáris Parkot. Vigyázat!!  Április 19-22-én tartandó 19. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál nyitja meg kapuit. A díszvendégeink északról, Dániából.Svédországból,Norvégiából,Izlandról és a hozzájuk csatlakozó Finnországból jönnek.
Természetesen magukkal hozva a magyar nyelvre lefordított könyveiket is :)

Rengeteg  programmal és dedikálással várja a látogatókat a Könyvfesztivál!
Több információért: http://www.bookfestival.hu/

II.

Hát itt felénk eső mossa a talajt,de nem a jókedvet! Ha már a négy fal közé korlátozott az időjárás itt az ideje elővenni valami jó filmet! Ajánlok nektek párat!


Ne engedj el


Kathy, Tommy és Ruth gyerekkorukat Hailshamben, egy angol bentlakásos iskolában töltötték. Ám a látszólagos idill mögött a jövőjüket érintő sötét titokra bukkannak. Amint elhagyják az iskolát, és egyre közelebb kerülnek elkerülhetetlen végzetükhöz, mely felnőttként vár rájuk, barátságukat olyan kínzó érzelmek árnyékolják be, mint a szerelem, a féltékenység és az árulás.










 Paranormal Activity


Személyes megjegyzés: sokan azt mondják rossz horror film, szerintem érdekes bár nem féltem alatta egyáltalán. Én ajánlom, a legjobb dolog benne,hogy lehet keresgélni a dolgokat! Ott felgyulladt egy lámpa, ott meg .. JAJJ! No, mindegy nekem tetszett és mind a 3 része letölthető magyarul.

Katie és Micah, a húszas éveiben járó, középosztálybeli pár beköltözik az új San Diegó-i otthonába. Katie érdeklődik a természetfeletti jelenségek iránt, amelyek gyermekkora óta kísértik, Micah azonban nem hisz az ilyen dolgokban. Sőt, egyre dühösebb, amikor Katie beszámol neki az érzéseiről. Szerinte ugyanis van valami a házban, furcsa zajokat hall, és elmozdulnak helyükről a tárgyak. Micah végül vesz egy videokamerát, hogy így szerezzen bizonyítékot. A felvételek láttán libabőrös lesz a hátuk, éjszakánként ugyanis egy démon garázdálkodik náluk. A szörnyű események egyre szaporodnak, a fiatal pár az őrület határán áll.




Az őrzők legendája


Személyes megjegyzés: IMÁDOM! Annyira aranyosak benne a baglyok és élek-halok értük! Nekem nagyon tetszett és úgy ujjongtam rajta,mint amikor 6 voltam. ( kackac) Komolyra fordítva a szót, kedves film és nagyon jól megcsinálták az animálását. Végig izgultam :D

Soren, az ifjú bagoly az apja meséin nőtt fel. Ezek a mesék a nagy fa, a Ga-Húl őrzőiről szólnak, azokról a bátor, mitikus szárnyasokról, akik az egyszerű bagolynépet védik a gonosz Tisztáktól. Miközben Soren szeretne az ősök nyomába lépni, a testvére, Tukk kigúnyolja ezért. Egyik nap a két bagolycsemetét elrabolja a lázadó bagolycsapat. Sorennek néhány társával együtt sikerül megszöknie. A barátaival együtt elindulnak megkeresni a nagy fát és az őrzőket. Az egyetlen reményük, hogy segítségükkel legyőzhetik az ellenséget.






Alvilági Játékok


Személyes megjegyzés: Csavaros akció film, nő létemre szerettem.

Slevin Kelevra (Josh Hartnett) tudja, a bajok csőstől jönnek. Először megcsalják, majd kirabolják, végül végzetesen összetévesztik a haverjával. Slevin néhány óra leforgása alatt egy gengszterháború közepén találja magát, sarkában a halálos Macska úrral (Bruce Willis). A Főnök (Morgan Freeman) megbízásából meg kell ölnie a rivális banda vezetőjének, a Rabbinak (Ben Kingsley) a fiát, míg a Rabbi 33 ezer dollárt követel tőle. Mindkét helyen az életével fizet, ha a határidő lejár. A fiú egyetlen segítsége a szép Lindsey (Lucy Liu), aki nem is sejti, hogy Slevin ki is valójában.



Jelenleg ennyi lenne. Remélem tudtok belőle csemegézni! Puszipá'Nikol

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése